Waarom de M.S.V.?

Wil jij van je studietijd een studententijd maken? Word dan lid van de M.S.V. Tragos! De oudste, mooiste én grootste traditionele studentenvereniging van Maastricht. In het monumentale fort kunnen de leden ongestoord tot in de kleine uurtjes hun gang gaan. De M.S.V. Tragos verschilt van andere verenigingen door zich te richten op de professionele ontwikkeling van haar leden. 

Volg onze insta om up to date te blijven!


20905499_151956568718494_7785719682564096000_n_2.JPG
Verenigingshuizen
IMG_7437.JPG
Carrièreavonden
1b236f6f6b564bf3ab19df005924e87a.jpeg
Feesten
IMG_7439.jpg
Commissies


Waarom kiezen zoveel studenten voor de M.S.V. Tragos

Als de meest traditionele en één van de grootste studentenverenigingen van Maastricht weet de M.S.V. Tragos jaarlijks een grote gevarieerde maar hechte groep van actieve leden te trekken. Als vereniging voor en door studenten biedt het lidmaatschap bij Tragos iets wat de stad Maastricht en de universiteit alleen jou niet kunnen bieden: van je studietijd een studententijd maken. 

Geniet, maar neem tijd om te studeren

Op onze sociëteit, het monumentale fort Koning Willem I, kunnen leden tot in de late uurtjes hun gang gaan. Daarnaast nemen de leden van de M.S.V. Tragos hun studie zeer serieus en zijn zij dan ook vaak samen te vinden in ofwel de Universiteits bibliotheek of op onze verenigingshuizen om samen te studeren!

Leer unieke vaardigheden

De leden van de M.S.V. Tragos organiseren niet alleen feesten, maar ook professionele evenementen. Zo brengen de leden elkaar in contact met professionele partijen door een carrièreavond, recruitment diners en het lopen van acquisitie. De commissies, die worden gevuld door de leden, leren jou unieke vaardigheden op professioneel én sociaal gebied.


IMG_7669.jpg
Sportteams
IMG_7670.jpg
Gala's
IMG_7671.jpg
Skireizen
IMG_7672.jpg
Rijke geschiedenis


De M.S.V. Tragos bereid je voor op de toekomst

Tijdens je studententijd zal je contacten leggen die in de toekomst niet alleen je vriendengroep maar ook je professionele netwerk zullen vormen. Door je aan te sluiten bij de M.S.V. Tragos, zal jouw netwerk in korte tijd uit honderden studenten bestaan, die niet alleen in jouw vakgebied studeren, maar verspreid zijn over alle faculteiten van Maastricht University en Hogeschool Zuyd. Je ontwikkelt je breed door te praten en te discussiëren met studenten van andere studies. De leden van de M.S.V. Tragos leren van elkaar, en dit is een unieke ontwikkeling. Dit leren van elkaar heeft niet alleen nú voordelen, maar ook over tien jaar: het vinden van een baan of stage gaat snel en gemakkelijk door het uitgebreide en actieve reünistennetwerk van de M.S.V. Tragos.

Schermafbeelding_2020-06-16_om_15.33.17.png


Vragen? 

stuur ons een insta dm!

of

stuur een mailtje naar senaat@tragos.nl